top of page

We are a creative lab.

Yellow label Your brand.jpg

Нашият опит показва, че всеки клиент има различни изисквания по отношение на продуктите, на които ще сложи собствения си бранд. Затова ние Ви съпровождаме на всяка една стъпка от създаването на Вашия нов Privat label продукт. 

С удоволствие ще разработим нова рецепта за Вас. Влагаме целия си опит и страст в създаването на нови завладяващи вкусове. 

Our 
Services

01

Продуктови изисквания

Обсъждаме и избираме заедно основните съставки, дефинираме профила на хранителните стойности, ползите от консумацията и вкусовете.

03

Прототип

Разработването на продукта завършва с производство на прототип, който се доближава максимално до серийното производство.

05

Производство на опаковки

Ние работим с печатници, които ще произведат Вашите опаковки.

02

Разработка на продукт

Имплементиране на Вашите идеи и изисквания, тестване на различни версии на продукта до достигане на най-добрия вкус

04

Техническа спецификация и темплейт за опаковка

Освен прототип ще получите техническа спецификация, която описва всички параметри на финалния продукт - съставки, хранителни стойности, микробиологични параметри, изисквания за етикетиране, условия за съхранение. Също така ще Ви предоставим темплейти за опаковки, върху които Вашия дизайнер ще създаде Вашата брандирана опаковка.

06

Производство

След като извървим процеса по създаване на Вашия Private label продукт заедно, достигаме до серийното производство на нашата напълно автоматизирана поточна линия. 

bottom of page