top of page
PNG-8-8-.png
"Винаги произвеждаме чудни, чисти и вкусни продукти чрез иновативни идеи в дружелюбна и окриляваща работна среда."

Team Agarikus

We are family

Това, че сме семеен бизнес, ни дава много свобода, която ни е необходима, за да 
експериментираме и да се фокусираме върху създаването
на най-вкусните и иновативни био продукти. В същото време можем да предложим гъвкави решения на нашите клиенти. 

Разбира се, съчетаваме нашата страст за вкусни продукти с високо качество. Сертифицирани сме при най-реномираните фирми за безопасност и качество на храните: 

БИО сертификация - при SGS Bulgaria от 2016 г.

IFS сертификация - Higher Level при TÜV Rheinland от 2020 г.

Нашата история

2015

Всичко започва с едно огромно желание за промяна - както на собствения професионален живот, така и на нагласите и наличностите спрямо и на сладките пакетирани храни на пазара. И така поради липса на време (работа на пълен работен ден, две малки момчета :), първите проби, разработки и планове се случват между 5 и 7 часа сутринта, почти всеки ден. 

2016

Изглежда първите барчета са вкусни и идеите са вдъхновяващи, защото скоро се включват и съдружниците. След още много проби и работа, стартира първото производство - в малко помещение - бивша селска сладкарница. 

Първият Био сертификат е факт и така всяка година до днес!

 

2020

Бързо помещението става тясно и с още много упорит труд, следващата мечта става реалност - нова свръх модерна и енергийно ефективна сграда с напълно автоматизирана линия за производство на сурови барчета.

Успяваме да издържим първият одит за сертифициране по най-високия стандарт за качество и безопасност на храните - IFS при един от най-реномираните сертифициращи органи TÜV Rheinland

2021

Постигаме 97,35% на втория одит за IFS-сертификация, т.нар. Higher Level и така до днес!

2023

Екипът се разраства и всеки един е все по-добър в своята работа, всички са отдадени на работата си и всеки един участва в голяма част от процесите, включително в разработката на нови продукти и опитва усилено най-вкусните и чисти барчета ever.

95% от продукцията изнасяме в Европа - главно Германия.

Meet The Team

bottom of page