top of page
Agarikus е Вашето комплексно решение за създаване на успешна марка здравословни сертифицирани барчета. Свържете се с нас още днес, за да обсъдим възможностите и да направим първата крачка към едно по-здравословно и вкусно бъдеще за Вашите клиенти и Вашия бизнес.

Екипът на Агарикус

Нашата история:
От скромно начало към водещи позиции на световния пазар

2015г.

Всичко започва с едно огромно желание за промяна - както на собствения професионален живот, така и на нагласите и наличностите спрямо и на сладките пакетирани храни на пазара. И така поради липса на време (работа на пълен работен ден, две малки момчета :), първите проби, разработки и планове се случват между 5 и 7 часа сутринта, почти всеки ден. ​

2016г.

Изглежда първите барчета са вкусни и идеите са вдъхновяващи, защото скоро се включват и съдружниците. След още много проби и работа, стартира първото производство - в малко помещение - бивша селска сладкарница. 

Първият Био сертификат е факт и така всяка година до днес!

2020г.

Бързо помещението става тясно и с още много упорит труд, следващата мечта става реалност - нова свръх модерна и енергийно ефективна сграда с напълно автоматизирана линия за производство на сурови барчета.

Успяваме да издържим първият одит за сертифициране по най-високия стандарт за качество и безопасност на храните - IFS при един от най-реномираните сертифициращи органи TÜV Rheinland​

2021г.

Постигаме 97,35% на втория одит за IFS-сертификация, т.нар. Higher Level и така до днес!​

2023г.

Екипът се разраства и всеки един е все по-добър в своята работа, всички са отдадени на работата си и всеки един участва в голяма част от процесите, включително в разработката на нови продукти и опитва усилено най-вкусните и чисти барчета ever.

95% от продукцията изнасяме в Европа - главно Германия.

2024г.

Успехите на компанията не спират и затова през 2024 г. стартираме строителството на нова  сграда с площ от 3400 кв.м.

Вашият партньор във вкусната, растителна храна

Agarikus BG EOOD е семейна компания, разположена в сърцето на България, посветена на създаването на изключително вкусни и здравословни растителни барчета и закуски. Нашата страст към иновациите и качеството се усеща във всяка хапка, като Ви предоставяме хранителни лакомства, които зареждат тялото Ви и радват вкусовите Ви рецептори.

Разбира се, съчетаваме нашата страст за вкусни продукти с високо качество. Сертифицирани сме при най-реномираните фирми за безопасност и качество на храните: 

БИО сертификация - при SGS Bulgaria от 2016 г.

IFS сертификация - Higher Level при TÜV Rheinland от 2020 г.

Fairtrade Certificate до 2030 г.

Нашият екип

bottom of page